Składniki:
sznycle cielęce | 2 szt |
olej | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
rosół warzywny | 150 ml |
mąka | |
śmietana | 3 łyżki |
sałata zielona | 150 g |
pieczarki | 80 g |
boczniaki | 80 g |
kurki | 80 g |
natka pietruszki | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżeczka |
sznycle cielęce | 2 szt |
olej | 2 łyżki |
pieprz | |
sól | |
rosół warzywny | 150 ml |
mąka | |
śmietana | 3 łyżki |
sałata zielona | 150 g |
pieczarki | 80 g |
boczniaki | 80 g |
kurki | 80 g |
natka pietruszki | 1 łyżka |
ocet | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: