Składniki:
pierś z indyka | 35 dag |
rosół drobiowy | 500 ml |
jabłka | 3 |
pomidorki koktajlowe | 15 dag |
ryż | 2 torebki |
sok z cytryny | 1\\2 |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
majonez | 3 łyżki |
śmietana 12% | 3 łyżki |
pierś z indyka | 35 dag |
rosół drobiowy | 500 ml |
jabłka | 3 |
pomidorki koktajlowe | 15 dag |
ryż | 2 torebki |
sok z cytryny | 1\\2 |
Przyprawa curry orientalna Prymat | |
majonez | 3 łyżki |
śmietana 12% | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: