Sposób przygotowania

Ryż ugotować w osolonej wodzie. Mięso pokroić w paski, posypać przyprawą kebab-gyros i podsmażyć na odrobinie oleju. Warzywa, wrzucić na olej, lekko podsmażyć, zalać wodą, dodać kostkę rosołową i posypać chińską przyprawą z imbirem, dusić aż warzywa zmiękkną. Wszystko nałożyć na talerz.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Uwielbiam chińszczyznę. Wygląda super :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    fajny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super,aż ślinka leci
  • 1
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    wyglada bardzo apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !