Sposób przygotowania

Włoszczyzną, mięso i przyprawy zalej 1 litrem zimnej wody. Gotuj 40 minut. Wywar przecedź. Dodaj pomidory z puszki i przecier. Zagotuj. Dopraw do smaku przyprawa kucharek, bazylią i rozdrobnionym czosnkiem. Żółty ser zetrzyj na tarce o małych otworach. Oba rodzaje sera połącz z resztą bazylii, natką i szczypiorkiem. Wymieszaj ze śmietaną. Przypraw. Przygotowane wcześniej naleśniki posmaruj pastą serowo-ziołową. Zwiń. Ruloniki pokrój w plasterki. Ponadziewaj na wykałaczki. Zupę rozlej do miseczek. Udekoruj śmietaną. Podawaj ze ślimaczkami.

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !