Sposób przygotowania

Mielone wyrobić z ugotowanym ryżem, jajkami i przyprawami oraz cebulą pokrojona w kostkę. Uformować klopsy, obtoczyć w bułce i podsmażyć na oleju. Następnie przełożyć do garnka, zalać ketchupem pikantnym rozrobionym z wodą, dodać kostki rosołowe i gotować ok 30min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Sylwia88

    super
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Ale pomysł....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy sposób
  • 0
    no-avatar
    Opublikowano

    Anonim

    bardzo smaczne i szybkie do przygotowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !