Sposób przygotowania

Przygotować sos - jogurt, ser i 2 łyżki wody dokładnie wymieszać. Dodać posiekaną natkę, szczypiorek i koperek, doprawić solą, pieprzem i sokiem cytrynowym i wstawić do lodówki. Boczniaki umyć i usunąć części uszkodzone, pokroić na duże kawałki. Jaja ugotować na pół miękko W tym czasie obrać i pokroić w kostkę cebulę, podsmażyć na maśle, dodać grzyby i dusić przez kilka minut. Dodać sól, pieprz i sok cytrynowy do smaku, wyłożyć na talerze. Jaja obrać, pokroić na połówki, ułożyć na grzybach. Podawać polane schłodzonym sosem jogurtowym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    wypróbuję na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super sałateczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !