Sposób przygotowania

CIASTO;
MĄKĘ SIEKAMY Z MARGARYNĄ, DODAJEMY JAJKO, SÓL, I POKRUSZONE DROŹDŹE, ZAGNIATAMY, Z CIASTA FORMUJEMY MISECZKI, MAŁE I DUŻE KULKI (ŁAPKI I GŁOWY) ORAZ OKRĘGI (USZY) DO MISECZKI PRZYLEPISAMY ŁAPKI I GŁÓWKI A DO GŁÓWKI - USZKA, Z GOŻDZIKÓW ROBIMY NOS I OCZY PIECZEMY OKOŁO 30 MIN W TEM. 180C, Z LIŚCI PORA ROBIMY WĄSY
MARCHEWKI , ZIEMNIAKI, SELER OBIERAMY I GOTUJEMY, JAJKA GOTUJEMY , JABŁKO OBIERAMY, WSZYSTKO KROIMY W KOSTKĘ DODAJEMY GROSZEK , MIESZAMY Z MAJONEZEM I DOPRAWIAMY DO SMAKU, PORCJE SAŁATKI WKLADAMY DO MISECZKI, KRÓLICZKI UKŁADAMY NA POKROJONEJ KAPUŚCIE

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !