Sposób przygotowania

Do serka topionego wykonanego wg mojego przepisu http://www.doradcasmaku.pl/przepis/116773/serek-domowy-topiony.html dodać 3 łyżeczki koperku mrożonego, wymieszać i doprawić solą, jeśli jest taka potrzeba, zostawic aż zastygnie. Doskonały do kanapek.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Co jeden serek to ciekawszy!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    syn nie lubi koperku, więc trzeba robic dwa smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    dzisiaj serków będzie ciąg dalszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    babcia kiedyś takimi zrobiła super smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    dobry do pieczywka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !