Sposób przygotowania

Cebulę obieramy i kroimy w pierścienie,odsączamy na ścierce.Z mąki ,jajka ,łyżki oleju i wody robimy ciasto o konsystencji gęstej śmietany doprawiamy do smaku .Cebulę obtaczamy w cieście i smażymy na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Daria14

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    cebulowe...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    coś nowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    ciekawy przepis, napewno wypróbuję :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !