Sposób przygotowania

Do bulionu wrzucamy śliwki i gotujemy max kwadrans. Im dłużej będziemy gotować, tym bardziej śliwki będą rozgotowane. Jak śliwki będą rozgotowane, to sos zmieni kolor na bardziej brązowy. Zaprawiamy sos według uznania. Ma zdjęciach są dwie wersje - jedna bardziej rozgotowana, a druga bardziej stała.
Sos polecam do mięsa, najlepiej drobiowego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    smaczny...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super ;0
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    rudamonia81

    palce lizać
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    rewelacja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sosik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    musi być smaczny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    Granita

    na pewno rewelacyjny w smaku
  • 0
    pict5498
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszny sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !