Sposób przygotowania

Brukselkę gotujemy z dodatkiem soli i cukru , tylko przykryjmy pokrywką , potem zdjąć pokrywkę i gotować jeszcze 15 minut. Tłuszcz rozgrzać na patelni do tłuszczu dodać mąkę i robimy tzw. zasmażkę, jeszcze dodajemy mleko do tej zasmażki bardzo szybko mieszać zagotować i dodać do brukselki, jeszcze tylko koperek chwilkę pogotować i doprawić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    na pewno pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    uwielbiam brukselkę więc dla mnie extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !