Sposób przygotowania

Do naczynia żaroodpornego dajemy umyte mięso, liście , czosnek rozgniatamy i mieszamy z olejem , wcieramy w mięso, mięso posypujemy kucharkiem i przykrywamy naczynie folią , oraaz pieczemy w piekarniku do miękkości mięsa.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Misiakova

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam, aj!
  • 2
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pycha schabik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo dobry
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    smaczny schabik
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię czosnek i też robię taki schabik, jest pyszny :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !