Sposób przygotowania

Jajka gotowane obrac, oddzielić żółtka od białek, przełożyc do miski i rozetrzeć z surowymi żółtkami i musztardą na gładką masę. Dolewać po troszeczkę oleju ciągle ucierając. Grzybki, cebulę, białka, korniszony drobno pokroić i dodac do masy. Wymieszać ze śmietaną, przyprawić do smaku solą, cukrem i sokiem z cytryny.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Takiej wersji nie znałam - bardzo ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    ciekawy przepis na ten sosik
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pomysłowy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Andysz

    pysnzy;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !