Sposób przygotowania

Grzybki mogą być suszone (mrożone),oczyścić je, i dobrze wypłukać,przełożyc do garnka, ugotować je. następnie odzedzić grzyby, jajka roztrzepać doprawiając do smaku solą.
Grzyby maczać najpierw w jajku, następnie w bułce i jeszcze raz powtórzyć ta samą czynność.
Na patelni rozgrzać olej i smażyć grzyby.Smacznego

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Uwielbiam! Tylko zawsze robię pieczarki w cieście:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Też bardzo lubię.
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    jeszcze nigdy nie robiłam, fajny pomysł!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !