Sposób przygotowania

Schab kroimy na 6 kotletów i lekko rozbijamy. Następnie oprószyć przyprawami.
Każdy kotlet zawinąć w plaster szynki i spiąć wykałaczką.
Obrumienić kotlety na oleju ze wszystkich stron. Przełożyć do garnka, podlać winem i bulionem.
Dusić do miękkości.
Podawać z ziemniakami lub ryżem, polanym sosem z duszenia, posypać koperkiem i do tego ulubioną sałatkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    exstra schabowe- niebo w "gębie"
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    musi być pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    madzialena19

    smaczny schabowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    Pyszne kotlety.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !