Sposób przygotowania

Polędwiczki kroimy skośnie na plasterki o grubości 1,5 cm,lekko solimy.Pieczarki obieramy i kroimy w plasterki.Natkę pietruszki siekamy i mieszamy z pieczarkami.Mięso obsmażamy z obu stron i układamy w żaroodpornym naczyniu.Na każdym plasterku mięsa układamy trochę pieczarek z pietruszką.Wierzch posypujemy serem,zapiekamy około 20 minut.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    polecam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Haneczka1

    smaczne :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zjadłoby się
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Robię podobne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    pyszne, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale mi narobiłaś smaka...
  • 1
    original
    Opublikowano

    marchewka

    to musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    moje smaki
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !