Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka w roladkach z rzodkiewką

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajek przepiórczych 12
rzodkiewek 1 peczek
majonezu 4 lyz
posiekanego koperku 1lyz
czosnku 1 zabek
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajka w roladkach z rzodkiewką

jajka ugotować na twardo i obierz .ogorki umyć ale nie obierac ich ze skórki . pokroić je wzdłuż na cienkie długie paski ,mozna w tyym celu użyć obieraczki do warzyw .rzodkiewke umyc pokroic w cienki polplasterki ,jajka owijaj paskami ogorka i spinaj wykałaczkami .delikatnie wsuń do kazdej roladki kawalek rzodkiewki .majonez wymieszaj z przecisnietym przez prask czosmkiem i koperkiem . sos doprawiać sola i pieprzem i dodawać z roladkami :) ja tak podaję !!!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marek6 20.09.2011 00:03
super
Dorota59 16.03.2011 13:12
ale świetne
accee 15.03.2011 23:36
rewelacja
Margo1 13.03.2011 17:57
pyszne
Robert10 13.03.2011 12:40
super
alaaa 12.03.2011 20:01
świetny pomysł
Kate131 11.03.2011 08:46
pycha
Krystyna32 10.03.2011 18:44
super, polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak