Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy drobno,cebulę kroimy w drobną kosteczkę a następnie łączymy wszystkie składniki,dokładnie mieszamy.Formujemy gołąbki a następnie obsmażamy z obu stron na patelni.Przekładamy do garnka,Kostki rosołowe rozpuszczamy w 1,5 litra gorącej wody dodajemy koncentrat i zalewamy gołąbki.Dusimy pod przykryciem do miękkości.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Oj narobiłas mi smaka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    bardzo smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    robię takie, ale jednak jestem za tradycyjnymi
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    dla mnie one najlepiej smakują z młodej kapusty
  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    o, coś dla mnie - zawsze się strasznie plączę z tymi liśćmi a potem i tak wszystko jest osobno.... coś nie mam do tego daru
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale super-jak dla mnie rewelacja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    marchewka

    popieram, fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    anoosia

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Super, ja też się chyba przerzucę na taką wersję gołąbków- łatwiejsza.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    robię gołąbki bez zawijania w kapustę z tym,że dodaje oprócz kaszy dodaję ryż:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajne pochłaniają znacznie mniej czasu niż te tradycyjne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    bardzo lubię wszystkie odmiany gołąbków
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    bez zawijania też mogę zjeść
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    dobre:0
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    faktycznie dużo prostsze i łatwiejsze i do tego bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo, bardzo je lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    polecam są pyszne też takie robię:)
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    edi

    moje ulubione:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    wyglądają przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    wyglądają przepysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    czasami takie robię,ale ja wolę zawijane w kapuście
  • 1
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczne gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    Bardzo lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszne,jadłam takie u znajomej,muszę sama zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczne gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robiłam takie gołąbki, smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    muszę takie zrobić

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !