Sposób przygotowania

Bekon pokroić, wymieszać z serem, dodać posiekany rozmaryn, przyprawić solą i pieprzem. Pierś indyka potłuc, posmarować masą serową, zawinąć w rulon i zwinąć nicią kuchenną. Mięso posypać solą i pieprzem, przełożyć do żaroodpornego naczynia wysmarowanego masłem i olejem. Mięso piec w temp. 150 stopni C., podlewać co jakiś czas białym winem. SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowita szkoda że nie ma zdjęcia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !