Sposób przygotowania

czosnek obieramy i zgniatamy, dajemy kilka listków laurowych i ziela, dużo pieprzu ok pół łyzeczki soli i pół łyzki kucharka (uniwersalnego i w płynie), garstke majeranku, sporo bazyli i szczypte rozmarynu, dajemy tez sporą ilosc ziół prowanslaskich i to wszystko mieszamy z olejem. Nacieramy tym poporcjowane mieso i odstawiamy na noc do lodówki. Na drugi dzien pieczemy w temp 170* przez ok 1,20h. 15 minut przed koncem pieczenia dodajemy cebulki pokrojone w prążki. Tłuszczem i cebulką polewamy ziemniaki do obiadu

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne widać, że tłuszczyk świetnie sie wytopił;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Skusiłabym się na takie żeberka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    pewnie pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !