Sposób przygotowania

Sprawionego królika opłukać, oczyścić z błon, pokroić na kawałki, posolić , skropić sokiem z cytryny.
Kawałki królika panierować w mące, roztrzepanym jajku i tartej bułce.
Smażyć na rozgrzanym maśle z obu stron.
Gdy mięso się zrumieni, posypać pieprzem, tymiankiem, polać stopionym masłem i wstawić na 5 minut do gorącego piekarnika

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    oj ja bym takiego króliczka spróbowała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Najs
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Nie jadłam go jeszcze.
  • 2
    original
    Opublikowano

    eliza135

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    eliza135

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    eliza135

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    eliza135

    na pewno smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !