Sposób przygotowania

Mięso natrzeć solą , pieprzem , cukrem, posypać przyprawamii wstawić do lodówki na dobę.Między czasie obrócić ze dwa razy.następnie włożyć do natłuszczonej brytfanki, skropić olejem i piec godzinę w 180 *C podlewając kilkakrotnie bulionem. po tym czasie dodać szalotkii piec następne 20 minut na koncu dodać wydrylowane śliwki i pokrojone jabłka i piec jeszcze 20 minut

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny przepis :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to by mi smakowało:)
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Fajnie pieką na Mazowszu ...hihi...
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Ciekwy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Warto sprawdzić co się jada na Mazowszu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszny kawał mięcha,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ekstra
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowita
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Wspaniale się prezentuje :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !