Sposób przygotowania

Szynkę cienko rozbić i posmarować musztardą i przecierem,posolić i popieprzyć. Jabłka obrać i pokroić na ćwiartki, posypać kminkiem. Na mięsie ułożyć ćwiartkę jabłka i zwinąć na roladkę. Obsmażyć z wszystkich stron i poddusić podlewając wodą bądź rosołem.Majonez wymieszać z jogurtem i polać nim roladki.

Komentarze

  • 7
    original
    Opublikowano

    tomek18

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    basia70

    wypróbuję
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !