Sposób przygotowania

słonine kroimy w kostke i topimy. Kiełbase kroimy w drobną kostke, czosnek równiez drobno kroimy lub rozgniatamy, gdy tłuszcz sie znaczaco wytopi wrzucamy do niego kiełbase z czosnkiem i doprawiamy do smaku. Na wolnym ogniu smazymy to wszystko razem przez 5 minut, a nastepnie przekladamy do naczynia lub np do wydrążonego chlebka i odstawiamy w chłodne miejsce do stężenia

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Patrycja38

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawy sposób podania
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Oj pycha taki smalczyk z dodatkiem kiełbaski,robie podobne smakowe smalczyki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena/26Mooi

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ekstra zdjęcie.
  • 3
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    też mi się podoba sposób podania!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    świetne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smalec smakowity, a fotka wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smalec smakowity, a fotka wspaniała
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    lubię taki
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    swojskie smaki, taki smalec najlepiej smakuje zimą :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ładnie wygląda podany w tej chlebowej miseczce.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !