Sposób przygotowania

Filety kroimy na kawałki.Solimy i obtaczamy w mące.Smażymy.Kukurydzę,paprykę oraz ogórki odcedzamy.Ogórki i paprykę kroimy w kostkę.Cebulę kroimy w talarki.Ketchup,koncentrat pomidorowy,ocet,cukier,olej gotujemy około 5 minut w 1,25 litra wody.Wszystkie składniki układamy warstwami i zalewamy wrzącą zalewą..Odstawiamy w chłodne miejsce na około 10 godzin

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Lubię taką rybkę:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    rewelacyjna ta rybka
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    na pewno pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !