Składniki:
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śliwki suszone | 5 sztuki |
kapusta biała | 1 mała |
cebula | 2 sztuki |
tłuszcz | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
cytrynka | 1 sztuki |
sok z cytryny | 1 do smaku |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śliwki suszone | 5 sztuki |
kapusta biała | 1 mała |
cebula | 2 sztuki |
tłuszcz | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
cytrynka | 1 sztuki |
sok z cytryny | 1 do smaku |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: