Sposób przygotowania

Mleko mieszamy z proszkiem do pieczenia, odrobiną soli/ pieprzu i jajkami (nie miksujemy). Stopniowo dodajemy mąkę, aż ciasto nabierze odpowiedniego wyglądu. Ciasto odstawiamy na ok. pół godziny. Wędzonego łososia kroimy na mniejsze kawałki maczamy w cieście i smażymy na rozgrzanym oleju na złocisty kolor (smażymy tak jak tradycyjne racuchy z jabłkami). Podajemy z sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow- pomyslowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    świetny pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    A to ciekawe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pysznoac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    JaPaqc

    fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !