Składniki:
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śmietana | 1 szklanka |
seler | 400 g |
jabłka | 2 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
sok z cytryny | 1 sztuka |
gałka muszkatołoa | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 szczypta |
masło | 2 łyżki |
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śmietana | 1 szklanka |
seler | 400 g |
jabłka | 2 sztuki |
mąka | 2 łyżki |
sól | 1 szczypta |
sok z cytryny | 1 sztuka |
gałka muszkatołoa | 1 szczypta |
natka pietruszki | 1 szczypta |
masło | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: