Sposób przygotowania

ogórki umyć pokroić w paseczki usuwając pestki połączyc z koncentratem i masłem dusić około 10 minut na wolnym ogniu często mieszając następnie wymieszać z wywarem zagęścić mąką i śmeitaną doprawić do smaku

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    a już myślałam, że tylko ja robię ze świeżych ogórków zupę :))) Ja robię przeważnie w sezonie letnim i dodaje do niej dużo zieleniny (koperek, natka pietruszki, szczypiorek...:)
  • 1
    hand-drawn-beautiful-woman_23-2147512338
    Opublikowano

    blizniaczki09

    Bardzo lubię tą zupę i mój Mąż też :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agogo2

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !