Sposób przygotowania

Zrobione pod nadzorem przez córke. Pieczarki starte na tarce, do tego cebulka drobno pokrojona w tym zielona dymka, Na rozgrzany olej wrzucamy pieczarki i cebule, do tego sol, pieprz, czosnek. Smaże do odparowania wody z masy. Do ciepłej masy dodany zostal starty zólty ser, wymieszana masa została nalozona na kromki weki, a wczesniej delikatnie każda kromka przejechana jest zabkiem czosnku dla smaku. zapieczone w 180st. ok 8-10 minut. Pychotka.

Komentarze

  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pycha!
  • 4
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    uwielbiam i dość często robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    2 ostatnie zdjecia nie należa do mnie i nie przedstawiaja mojego przepisu!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Lubię czasem zrobić takie zapiekanki :)
  • 3
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    A ja uwielbiam jeść takie zapiekanki!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Doskonale je pamietam - alez lubilam te pieczarkowe zapiekanki z malych budeczek. Smakowaly wybornie, zwlaszcza wtedy, kiedy z burczacyc brzuchem wracalam ze szkoly do domu ;) Zrobione domowym sposobem sa o wiele smaczniejsze, bo maja wiecej pieczarek!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !