Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, obrać cebulę posiekać, masło stopić na patelni zeszklić cebulę, trochę masła stopić na drugiej patelni wsypać mąkę wymieszać przesmażyć, dodać cebulę musztardę wlać bulion i wino wymieszać gotować z 5 min, przyprawić sokiem z cytryny szczyptą przyprawy, jajka przekroić na pół i polać sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    czasem gości u nas na stole ale w biedniejszej wersji, muszę wypróbować Twoją!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    są pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 4
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !