Składniki:
cebula | 5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz | |
musztarda | 4 łyżki |
wywar z mięsa | 250 ml |
śmietana | 120 ml |
brokuł | 500 g |
masło | |
wytrawny wermunt | 7 łyżek |
karkówka | 80 bez kości |
cebula | 5 szt |
czosnek | 2 ząbki |
sól | |
pieprz | |
tłuszcz | |
musztarda | 4 łyżki |
wywar z mięsa | 250 ml |
śmietana | 120 ml |
brokuł | 500 g |
masło | |
wytrawny wermunt | 7 łyżek |
karkówka | 80 bez kości |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: