Sposób przygotowania

Z mąki, wody i soli przygotować ciasto, rozwałkować, wyciąć szklanką okręgi. Kaszę ugotować na sypko. Rozgrzać tłuszcz, usmażyć na nim mieso i posiekaną cebulę. Dodać jajo, doprawić do smaku. Takim farszem nadziać pierogi, zlepić je, ugotowac we wrzątku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    dobre
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    przepis warty wypróbowania
  • 3
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Super pierogi!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    To coś dla mnie;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    ooooooooooooo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !