Sposób przygotowania

Pierś z indyka (0,5 kg) myjemy, następnie kroimy w cieńsze paski, panierujemy w wodzie i kleiku ryżowym (5 łyżek) . Mięso kładziemy na rozgrzaną patelnię, podsmażamy. Podajemy je z gotowanymi ziemniakami i buraczkami Smak.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    ciekawe z tym kleikiem:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne!
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nigdy takiego czegoś nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !