Sposób przygotowania

Ogórki kiszone pokroic w kostkę.Papryki pokroic w paski.Cebulę drobno posiekac ,zrumienic.Dodac pokrojone w plastry pieczarki oraz posiekaną kapustę i podsmażyc.Następnie dorzucic mięso mielone,pokrojone papryki oraz ogórki.Dusic pod przykryciemokoło 15-20 minut.Bigos przyprawic do smaku solą,pieprzem,ziołami,zielem angielskim.Dodac liście laurowe oraz cukier.Wszystko polac sosem pomidorowym.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszne jedzonko
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !