Sposób przygotowania

Piersi kurczęce - pojedyncze rozbić lekko tłuczkiem i zalać sosem sojowym. Odstawić w chłodne miejsce (ja odstawiam na noc). Na rozłożonej piersi kłaść plaster żółtego sera i plaster ogórka. Polecam miękki ser żółty w grubych plasterkach. Zwijać w rulon, spiąć wykałaczką, zamoczyć w skłóconym jajku, obtoczyć w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    oj chyba wiem co dziś będę miała na obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    z ogórkiem muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    uwielbiam dewolaje!!!;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    najlepsze!
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jak dla mnie to klasyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    uwielbiam takie mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Piter 31

    Lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    aisza1

    dawno nie jadłam
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !