Sposób przygotowania

Żółty ser wkładamy do teflonowego garnuszka i podgrzewamy na średnim ogniu, zalewamy winem i doprawiamy. Energicznie mieszamy tak by składniki się pomieszały, w razie potrzeb dolać wina. Plastry ananasa kroimy na części ok 3 cm, a ostry żółty ser na podobne kawałki. Teraz nadziewamy na wykałaczkę ananasa i zatykamy ostrym serem by owoc nie spadał, układamy na talerzu. Ser podajemy od razu po rozpuszczeniu i połączeniu z winem, maczamy sobie w nim mini szaszłyki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    o jakaś nowość dla mnie zapowiada sie ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    musi być dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !