Sposób przygotowania

Karczek (0,5 kg) kroje na drobne kawałki a następnie posypuje go przyprawą do karkówki. Tak pozostawiam na godzinę. Kawałki mięsa smażę na oleju ok 5 minut, obustronnie. Podaje z frytkami i buraczkami z chrzanem Smak.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mi też będzie smakować! Mniam...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubię takie mięsko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczniutkie mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    mój ulubiony
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !