Sposób przygotowania

Bułkę kroimy w kosteczkę i wkładamy do nagrzanego piekarnika i robimy z niej grzanki.Paprykę i cebulę kroimy w kostkę i dajemy na rozgrzaną tłuszczem patelnie,kiełbasę kroimy w plasterki i dodajemy na patelnie,dusimy wszystko podlewając co jakiś czas winem,resztę wina wlewamy do roztrzepanych jaj,dodajemy przyprawy i na patelnie,gdy jajecznica będzie już dobra dodajemy nasze grzanki i mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    interesujący przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !