Sposób przygotowania

Śliwki namoczyć na 1 godzinę, odcedzić, posiekać w paseczki. Groszek i pieczarki osaczyć z zalewy. Seler, jajka, pieczarki, paprykę, ogórki pokroić w kostkę. Jabłko przetrzeć przez sito. Majonez wymieszać z drobno posiekanym czosnkiem i przecierem jabłkowym. Wszystkie składniki włożyć do miski, wymieszać. Przyprawić do smaku. Podawać z pieczywem i wędliną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna, na pewno wypróbuję;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    b,fajna kolacja !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajne połączenie. Bardzo mi odpowiada.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    też taką robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !