Sposób przygotowania

Pokroić mięso w cienkie kawałki i lekko ubić. Posypać majerankiem, solą, pieprzem i odstawić na pół godziny. Paprykę pokroić w paski, cebulę w pasy, pieczarki w cienkie plasterki i boczek w plastry. Nabijać wszystko po kolei na patyczki (mięsa więcej niż pozostałych składników). Smażyć na patelni. Podawać z ryżem lub brukselka.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego.......
  • 1
    original
    Opublikowano

    Danuta8

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pucha,lubie takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !