Sposób przygotowania

Pieczarki obrać ze skórek, pokroić w plasterki i obsmażyć razem z cebulą na maśle. Kiedy puszczą sok i się zrumienią wrzucić do garnka zalać wywarem z warzyw i gotować. Doprawić zielem angielskim i mielona kolendrą gotować aż pieczarki będą miękkie a zupa nabierze smaku. Zabielić słodką śmietanka z mąką kartoflaną. Osobno ugotować makaron al dente i dorzucić do zupy. Podawać z zieleniną.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    chyba już wiem co dziś zrobię na obiad:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    ale apetyczna zupka;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    wygląda pysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniaamm
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię zupy,pieczarkową też:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !