Sposób przygotowania

Drobno posiekaną cebulę dodajemy wraz z jednym jajkiem do pól kg mięsa mielonego. Wszystko doprawiamy do smaku solą i pieprzem Prymat. Płatki kukurydziane delikatnie rozdrabniamy.
Z mięsa formujemy kotleciki, maczamy je w drugim jajku i obtaczamy w płatkach i smażymy na złoty kolor. Podajemy na ciepło z ugotowanym makaronem i roztopionym masłem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pychotka
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobra panierka...
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne kotleciki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !