Sposób przygotowania

Ziemniaki i cebule zatrzeć na tarce. Wymieszać z mąką, jajkiem, solą ziołową i czarnym pieprzem Prymat. Rozgrzać patelnię z olejem. Na rozgrzaną patelnie wykładać po trochu ciasta. Smażyć obustronnie na złoty kolor. Podawać z cukrem lub śmietaną, a najlepiej ze śmietaną posypaną cukrem. Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    też lubię z dodatkiem cebuli...ale na pikantno :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne placuszki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    robię bardzo podobnie,placki palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    mistrzowskie placki
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    bardzo lubię takie placki
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    moj ulubiony i jak dla mnie smakołyk
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    apetyczne placuchy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !