Sposób przygotowania

fileta rozcinamy na prostokątny płat i lekko rozbijamy.oprószyć go przyprawami i odłożyć na kilka min.pory naciąć wzdłuż i podzielić na liście.papryczki oczyścić z pestek.na płacie mięsa ułożyć liście pora,plasterki boczku i strączki chili.całość ciasno zwinąć i pociąć na małe kawałki ok.2 cm.ślimaczki ponabijać na patyczki do szaszłyków i smażyć na oleju często obracając.sos przygotować wg. przepisu i podawać do szaszłyków.danie udekorować tymiankiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pomysłowe:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !