Sposób przygotowania

Usmażyć cebulę pokrojoną w cienkie plasterki ,dodać mąkę i koncentrat pomidorowy,a następnie cały czas mieszając dodać część rosołu ,do gęstego sosu dodać ugotowane i pokrojone flaczki ,dodać resztę bulionu,gotować około 20 min,dodać ocet i śmietanę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    fajny przepis, jak ktoś lubi flaczki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    flaczków wołowych jeszcze nie miałam okazji spróbować, ale chętnie;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Skąd ta nazwa? ciekawa, a potrawa pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Lubię flaczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !