Sposób przygotowania

Golonki opalić i oskrobać ,natrzeć solą ,pieprzem i tymiankiem,w rondlu rozgrzać smalec i zrumienić na nim golonki ze wszystkich stron ,cebulę obrać ,pokroić w plasterki i dodać do mięsa i chwilę smażyć razem ,następnie wlać wodę 3/4 szkl i dodać piwo ,golonki dusić na małym ogniu przez 2 godz.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Męskie danie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mąż będzie bardzo zadowolony jak przygotuję taki obiadek;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienita taka goloneczka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    coś dla mojego męża :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !