Sposób przygotowania

Buraki ugotować w wodzie z cukrem nie zdejmując skórki. Następnie obrać i drobno posiekać. polać octem, przyprawić cukrem i solą, oblać rozgrzanym masłem. Taki sos dobrze nadaje się do mięs.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    ciekawy przepis, sosu z buraków jeszcze nie jadłam:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy sosik ..przyznam że jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    ciekawy sosik ..przyznam że jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    wypróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !