Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, oczyścić, włożyć do wrzącej osolonej wody i gotować około 20 minut, odcedzić, ostudzić. Fasolkę włożyć do salaterki, posypać posiekaną cebulą razem ze szczypiorkiem, ułożyć pokrojone w plasterki jajka i pomidory, oprószyć solą i pieprzem. Zalać majonezem, posypać natką pietruszki

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pyszniutka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    smaczna i zdrowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczna :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowite połączenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !