Sposób przygotowania

Do garnka wlać bulion warzywny, włożyć pokrojone jabłko i ugotować. Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle, dodać mąkę i zrobić rumianą zasmażkę. Do bulionu z jabłkiem dodać zasmażkę z cebulą, ocet winny, zagotować. Następnie przetrzeć przez sito, przyprawić do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    ciekawy sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jak dla mnie bomba.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !